вторник, 28 май 2013 г.

Търсиш ли работа?

Сега е трудно да си намериш работа и ако очакваш да намериш една работа, която ти харесва или да е по твоята специалност, е още по- трудно.
В zaplata online ще говорим как да работиш от вкъщи благодарение на твоето хоби.
В този момент, ако търсиш работа в jobs.bg и имаш все още време, можеш да погледнеш нашия уеб сайт, за да научиш как да работиш от вкъщи това, което ти харесва.
Как се работи от вкъщи?
търсия работа
Надомна работа, докато търся работа


Погледни тези хора:
Тези момичета имат един блог и една фейсбук страница, търсят фирми, които дават комисионна, продават по интернет с афилиейт програми, като публикуват и говорят за продуктите (дрехи, козметика и т.н) и ако някой купува, те взимат комисионна.
работа обяви софия
Твоята работа може да е тази, за която винаги си мечтал

Търся работа от вкъщи

Сега можеш да работиш това, за което си мечтаеш, помисли какво ти харесва и започвай да говориш за твоите любими занимания.
Това е един хубав пример, но е добре да започнеш да мислиш за това, което ти харесва, да говориш за хобитата си и да изкарваш пари.
Този пример само е за момичетата, но всички можем да работим по този начин, освен това ако твоят блог има много посещения, могат да контактуват с теб за реклами и има много онлайн магазини, които дават комисионни, ако препоръчваш продуктите им.
Ebay, amazon, dx.com, I.T.N.

Бг работа по интернет, "проба".

Ако нямаш търпение, можеш да направиш една бърза проба, потърси в гугъл думите "grabo affiliate", на първо място имаш афилиейт програмата на тази фирма, можеш да се регистрираш, ще ти дават един линк, който можеш да публикуваш във фейсбук, ако някой натиска и купува, си получил първата онлайн комисионна .
Не е талкова леснa тази работа в интернет, но ако искаш повече информация потърси в гугъл.




Nico Roca от http://zaplataonline.com/
Каталунецът в България
Интернет маркетинг

Няма коментари:

Публикуване на коментар